2022. október 19-én rendezték meg Pétervásárán a mezei futóbajnokság körzeti döntőjét, amelyen iskolánkat 14 tanuló képviselte. Sirok, Tarnalelesz és Pétervására iskoláinak csapatai ellen küzdöttünk ezen a napsütötte délelőttön.

13 aranyéremmel, 2 ezüsttel és 1 bronzéremmel tértünk haza.

Érmeseink:

II. korcsoport lány versenyzője Csortos Szimonetta aranyérmet nyert.

III. korcsoport lány csapata: Boromisza Flóra, Halász Boglárka, Halász Katinka, Huszár Petra és Spanyúr Dorka is aranyérmet szerzett.

III. korcsoport fiúk csapata: Csík Brendon Mózes, Tarjányi Balázs, Oláh Zsolt Levente, Suha Ádám, Zám Zalán aranyérmesek lettek.

Egyéniben is voltak sikereink: Halász Boglárka és Tarjányi Balázs aranyérmesek, Halász Katinka és Csík Brendon Mózes ezüstérmesek lettek, valamint Boromisza Flóra bronzérmet is szerzett.

Felkészítő tanáruk Kollár Brigitta tanárnő volt.

Az elért eredmények miatt lehetőségünk van tovább versenyezni a megyei döntőben, amit Makláron, a repülőtéren rendeznek meg október 25-én.

Nagy örömünkre találkoztunk Csikós Ketrinnel is, iskolánk volt tanulójával, aki a siroki iskola színeiben versenyzett. Jól sikerült szervezésen és sportszerű versenyen vagyunk túl, nagyon várjuk a folytatást. Az utazásunkat segítette a bodonyi polgármesteri hivatal és az iskola vezetősége, köszönjük nekik!

Gratulálunk a tanulóknak, felkészítő tanáruknak és sok sikert kívánunk nekik a megyei döntőre!