FARSANG

Ebben a tanévben is sor került a tél búcsúztatására, a Farsangra. A délelőtti órákban néptáncosaink és  4-eseink táncával egybekötött Kiszebáb- égetéssel kezdetét vette a mulatság. Ebéd után minden osztály bemutatta a már hetek óta tartó felkészüléssel járó produkcióját, ami nagyon nagy siker volt. Bár minden osztály megérdemelte a nagy tapsot, végül is az első osztályosok műsora érte el a legnagyobb sikert. Így ők fogyaszthatták el a nyereményként járó finom tortát.

Később ötletesnél-ötletesebb jelmezeseink vonultak fel, majd következett a tombolahúzás, amit mindig nagy várakozás övez. Nagyon sok tombolatárgyat tudtunk kisorsolni, ami köszönhető többek között a felajánlásoknak is. Érkeztek tanulóinktól, szülőktől, pedagógusoktól, de nagyobb értékben környezetünk vállalkozóitól is, Varsányi Andrásnétól, Hanga Anitától, Mátra-Axis-től és a Cukitanya Cukrászdától. Köszönjük felajánlásaikat!

A nap zárásaként a jóhangulatú discoban vezethette le iskolánk apraja-nagyja az energiáját, ahol a zenét Vass Gábor és Bartus Áron szolgáltatta.

A nap folyamán az SzMK részéről a szülők biztosították a teát, egy-egy fánkot, de vásárolni is lehetett szendvicset is, fánkot is, melynek bevételét a Gyermeknapra kívánják fordítani. Köszönet a szülők áldozatos munkájáért!

                                                                                                                     Iskola vezetősége