Idén új rendszerben kezdtük el a síelést. Nem egymást követő három napon mentünk, hanem öt különböző nap volt a terv, síoktatással, házi versennyel egybekötve. A nagyobbaknak nem csak délelőtt, hanem egész nap tartott a síelés.

Mindez két csoportban valósulhatott meg. Az első csoport negyediktől hetedik évfolyamig, 22 fővel, január 15-től január 29-ig járt, hétfőn és pénteken, összesen 5 alkalommal. A parádi önkormányzat biztosította a kisbuszt mind az öt alkalommal. A sílécek szállítása szülői segítséggel valósulhatott meg, Zólyominé Budai Melinda, Lőrincz János és jómagam oldottuk meg. Február 12-én kezdett a második csoport. Elsőtől harmadikig nyolc tanuló jelentkezett. Sajnos az időjárás közbeszólt, elolvadt a hó, így csak három alkalommal tudtunk kimenni. A második csoport szállítását a bodonyi önkormányzat oldotta meg, Csortos Gábor szülő segített, hogy mindenki kijuthasson. Összesen 30 diák vett részt az idei síelésben. Teljesen kezdők szintről 12 diákot indítottunk el. Minden alkalommal Les Norbert végezte az oktatást, és segédkezett a verseny lebonyolításában.

Mindkét önkormányzatnak, az iskolai háttér bázisnak, segítőinknek, lelkes közreműködőknek köszönjük a hangulatos lebonyolítást!

A rendkívül tavaszias február miatt elmaradtak versenyek, mind a Mátra Kupa, a Sípark Kupa, Országos Diákolimpia. Egyedül a Heves Vármegyei Diákbajnokság került megrendezésre január 3-án. Iskolánkat öt diákunk képviselte: Lőrincz Luca 4.a, Halász Boglárka, Halász Katinka, Halász Kund 6. osztály, Les Koppány 7. osztály. Éremmel tért haza erről a versenyről Halász Katinka (ezüst), Halász Boglárka (bronz). A Halász ikrek rendszeres hétvégi edzésekkel készültek az Ausztriában megrendezésre kerülő Országos Bajnokságra, sajnos a bárányhimlő miatt nem tudtak elmenni, így idén így zárult az idény.